Ossza meg ötletét

BLACK+DECKER™ külső jóváhagyási eljárása

Köszönjük érdeklődését a javaslatok külső jóváhagyási folyamatának értékelésével kapcsolatban. Mint cég alapvetően nagyon örülünk, hogy értékelhetünk ötleteket az alábbi üzleti követelmények, kondíciók mellett:

  • Az ötletnek újszerűnek kell lennie
  • Az ötletnek szabadalom védelme alatt kell állnia, vagy ideiglenesen szabadalmi kérelem védelme alatt.
  • Az ötlenek összhangban kell állnia az alapvető üzleti feltételeinkkel
  • Az ötletnek gazdaságilag életképesnek kell lennie gyártási és marketing szempontból
  • Az ötletnek ki kell elégíteni az ügyfeleink igényeit
  • A javaslatát nyiltan fogjuk kezelni, ami nem bizalmas körülményeket jelent
  • Az ötletnek az online jóváhagyási rendszerünkön keresztül kell jóváhagyásra kerülnie – nem fogadunk el postai úton küldött ötleteket

Ahogy fent megfogalmazásra került, csak a szabadalomra benyújtott ötletek kerülnek elbírálás alá. Ez, véleményünk szerint, a legjobb módja, hogy a szellemi tulajdona a lehető legjobb védelmet élvezze. Amennyiben még nem nyújtotta be az ötltére vonatkozóan a szabadalmi kérvényét, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi szabadalmi hivatallal, vagy az Európai Szabadalmi Hivatallal. Az ezzel kapcsolatos információk az Európai Szabadalmi Hivatal weboldalán találhatók meg: www.epo.org

Ez az eljárás szolgál arra, hogy védje az ötletével kapcsolatos jogait a „nyilvános közzétételt” megakadályozva.

The decision to apply for a patent rests entirely with you and you should be aware that there is no guarantee either expressed or implied that Stanley Black & Decker will have any interest in your submission.

A szabadalmi kérelem benyújtása teljesen Öntől függ, és tisztában kell lennie, hogy nincs rá határozott vagy ráutaló garancia, hogy a Stanley Black&Decker érdeklődést mutat majd a beadványával kapcsolatban.

Amennyiben benyújtotta védjegy kérelmét, visszavárjuk erre az oldara, hogy online beküldje ötletét, ha megkapta a Szabadalmi Hivatal formanyomtatványát. Az online ötlet jóváhagyási folyamatunk lehetővé teszi az összes számunkra szükséges információ megadását, hogy a kezdeti ellenőrzést elvégezhessük, nem bizalmas alapon. Továbbá elektronikus információt is feltölthet majd, mint pl. videók, képek vagy dokumentumok, amennyiben az egyes fájlok mérete nem nagyobb, mint 3 MB.

Amennyiben már kitöltött szabadalmi kérelmet és visszakapta a Szabadalmi Hivataltól, kérjük kattintson az alábbi linkre, jelentkezzen be és kezdje az online ötlet jóváhagyási folyamatot.

www.stanleyblackanddecker.com/contact/submit-idea