POWERSERIES 2 in 1 Cordless Pet Stick Vacuum with SMARTECH being held by person ready to be used to clean spilled pet food from floor.

A takarítás legújabb generációja

A person enjoying after cleaning room with Powerseries 2 in 1 cordless pet stick vacuum with smartech.

Szabaduljon meg könnyen az állatszőrtől

A háziállatok mellett otthonában elszaporodhatnak az elhullajtott szőrszálak kanapéján, szőnyegein és egyéb puha bútorain. A BLACK+DECKER állatporszívói könnyen vesznek minden szőrös akadályt. Hiszen az élet nem a takarításról szól!

Felemelő élmény a takarításban

Szabadulj meg könnyedén az állatszőrtől, szennyeződéstől és portól minden sarokban! Állatszőr porszívóinkat speciális sörtékkel terveztük, melyek képesek felszívni a mélyre beágyazódott szőrszálakat is, mindezt összegabalyodás nélkül, így könnyen karbantarthatók maradnak, tartós szívóteljesítménnyel.

power series 2 in 1 cordless pet stick vacuum with smartech being used by a person.

Minden erőt belead

Takarítsa le könnyedén a legmakacsabb szőrszálakat is a kanapékról, kedvence fekhelyéről, az ágyról és a nehezen hozzáférhető helyekről a kézi dustbuster állatszőr fej kiegészítővel, melyet kifejezetten szőrszálak eltávolítására terveztünk.*

*Csak egyes modellekhez elérhető.

POWER SERIES 2 in 1 cordless pet stick vacuum with SMARTECH being used by a person to clean wooden floor.

Hogy mindig friss maradhasson otthona

Mostantól minden szobában élvezheti a tavasz illatát! Takarítás közben szűrőnk kellemes pamutszagot hagy maga után, otthonában természetes és friss illatok terjengjenek.*

*Csak egyes modellekhez elérhető.