Tiszta Tér, tiszta Elme

Fedezze fel termékcsaládunkat

Széleskötű takarítás.

A Különbség Extrém

A vezeték nélküli POWERSERIESTM Extreme különlegessége a rendkívül egyszerű használata. Mindenféle törmelékkel képes megbirkózni a háziállatszőrtől az őszi szellő befújta homokig és a porig. Átállítás nélkül minden suhan át minden felületen, a csempéktől a szőnyegekig, egyszerűbbé téve a takarítást. Tiszta Tér, Tiszta Elme.

A rendetlenség felszámolása 1979 óta

Az élet néha felfordulással jár, ezért mutattuk be 1979-ben a dustbuster® kézi porszívót. Több mint negyven évvel később létrehoztunk egy porszívót minden takarítási helyzetre, amit a kényelmes élet megkíván, a háziállatszőrtől a folyadékokig. Tiszta Tér, Tiszta Elme.

Csapvíz + Steam-Mop™ = 99,99%-ban baktériummentes

A kifröccsenések, csöpögések, cseppek és foltok egy mozgalmas háztartásban mindennaposak. A Steam termékcsaládunk felveszi a harcot a sütőlapok, mikrohullámú sütők, fürdőszobák makacs szennyeződéseivel. Pusztán víz felhasználásával elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Tiszta Tér, Tiszta Elme.

Mindent tisztíthat a szűk sarkoktól kezdve a háziállatszőrig

A MULTIPOWER termékcsalád tagjai sokoldalú eszköztárral segítenek megoldani háztartbeli problémáit legyen szó allergiáról vagy háziállatszőrről. A nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívóink tökéletes társak az otthoni takarításban. Tiszta Tér, Tiszta Elme.