Vegye kézbe az irányítást

Minden amire szüksége van, egyetlen gombnyomással

Tartsa teljesen kézben kertje állapotát! Új, vezeték nélküli kerti szerszámainkkal a POWERCOMMAND gomb segítségével gyorsabban végezheti a munkát. Eszközeink részei a 18V-os és 36V-os lítium-ion családnak, így a kábelek sem okoznak többé gondot!

Árkon, bokron keresztül

A vastag ágak és bokrok gyakran okoznak elakadást vagy a penge károsodását. Egyetlen gombnyomás, és a POWERCOMMAND sövényvágó megoldja ezt a problémát. Lassabb és erősebb vágásokat végez, anélkül, hogy elakadna, vagy kárt okozna Önben vagy a sövényben. Válassza ki a feladathoz illő pengehosszt és akkumulátor-kapacitást.

Pontos damil adagolás

Egyetlen gombnyomás és a POWERCOMMAND szegélyvágó máris automatikusan adagolja a damilt, így folyamatosan nyírhat tekercsállítás nélkül. Használja a flip-to-edge mechanizmust és a szegélyvezető kereket a pontos fűszegélyek kialakításához. A Power Select kapcsolóval növelheti a teljesítményt a sűrűn benőtt területeken, vagy csökkentheti azt a könnyebb munkákhoz, a hosszabb üzemidő érdekében.

Emelje új szintre a teljesítményt

A csomókban összegyűlt levelek és a kavicsok között növő növényzetet olykor nagy fáradság eltávolítani. A POWERCOMMAND levélfúvó egyetlen gombnyomással 20%-kal növeli a teljesítményt és akár 209 km/h-es sebességgel is fújhatja a levegőt, hogy könnyedén megszabaduljon a zöldhulladéktól.