POWERSERIES Extreme

Három takarítási funkció, egy extrém teljesítmény

A POWERSERIES™ Extreme állóporszívóval könnyedén tisztán tarthatja otthona minden felületét (legyen szó csempéről, parkettáról vagy szőnyegről). A speciális, V alakú motoros padlókefének köszönhetően mindenféle port és szennyeződést felszív. Az alacsony karbantartási igényű kefefej maximalizálja a hatékonyságot - lehetővé téve, hogy több időt töltsön a hatékony takarítással, és kevesebbet az eszközzel bajlódással.

Nem lesz felületes a takarítás

Takarítson parkettát, szőnyeget vagy csempét, az egyedi szögben állítható padlófej rugalmasan áll a feladathoz.

Extrém hosszú üzemidő

Végezzen a takarítással gyorsan és könnyedén, megszakítás nélküli! A BLACK+DECKER® POWERSERIES™ Extreme akár 58 perc (18V modellek esetén) vagy 78 perc (36V modellek esetén) üzemidőt is biztosíthat egyetlen akkutöltéssel.

Kevesebb mint 5% hajgubanc

Az innovatív, egyedi kialakítású motorizált padlókefének köszönhetően minden padlótípust erőteljesen és alaposan takaríthat fel, anélkül, hogy a hajszálak miatt elakadna. A kefére szerelt LED-nek pedig teljes mértékben bevilágítja a takarítandó felületet.

Twist and Clean szűrő

A POWERSERIES Extreme állóporszívó nagyméretű, átlátszó tartállyal rendelkezik (650 ml), melynek szűrőjét könnyedén eltávolíthatja és egyetlen gombnyomás segítségével higiénikusan ürítheti. Egyedi ""borsőrlőszerű"" kialakításnak köszönhetően a szűrőben maradt port is egyszerűen kiütögetheti. Ezáltal a szűrő hosszú ideig tiszta maradhat az optimális teljesítmény érdekében. Minden alkatrész szétszerelhető és mosható.

Kompatibilitás a 18V rendszerrel

Mivel ez a termék is a 18V-os akkumulátor széria része, így kiveheti az akkumulátort és használhatja bármely más 18V-os BLACK+DECKER eszközhöz. Ilyen egyszerű!