Ötletek + Inspiráció

Csináld meg. Hozd létre.

Amikor nincs ispiráció, mi rengeteg ötlettel tudunk szolgálni, hogyan használja a BLACK+DECKER készülékét, hogy a házát még személyesebbé tegye. Lépésről-lépésre megmutatjuk. Tehát legyen kreatív - csak a képzelete szab határt.

Legfrissebb cikkek

 • An upcycled wooden coffee station on a kitchen countertop.

  Kávézó sarok

  Nehézségi fokozat: Közepes

  Elegáns kávézó sarkunknak köszönhetően minden könnyen a keze ügyében lesz, hogy elkészítsen egy gyors forró italt, miközben maximálisan kihasználja az asztalon lévő helyet. 

 • An upcycled spice rack on a kitchen countertop.

  Fűszerpolc

  Nehézségi fokozat: Kezdőknek is ajánlott

  Készítse el egyszerűen saját fűszerpolcát, hogy gyógynövényei és fűszerei mindig kéznél és jól láthatók legyenek.

   

 • An upcycled chalkboard displayed in a living space.

  Írótábla

  Nehézségi fokozat: Kezdőknek is ajánlott

  Alakítson át egy régi képkeretet praktikus táblává, ahová felírthatja üzeneteit és teendőit.

Fontos biztonsági információ

A biztonság az első, ha bármilyen barkácsolási projektbe vágunk. Minden óvintézkedést meg kell tennie a balesetek vagy sérülések elkerülése érdekében, ezért a BLACK+DECKER® személyi védőfelszerelés használatát javasolja ezen munkák elvégzése során, beleértve a következőket: védőkesztyűt, védőszemüveget, szükség esetén pormaszkot. A személyi sérülések és az anyagi károk kockázatának csökkentése érdekében kérjük, olvassa el és kövesse az összes kapcsolódó termék gyártói használati útmutatóját és az abban található információkat, mielőtt végrehajtaná a bemutatott alkalmazások bármelyikét. A BLACK+DECKER® nem vállal felelősséget semmilyen anyagi kárért vagy személyi sérülésért, amely abból ered, hogy a rendelkezésre bocsátott információkat nem megfelelő szakértelemmel és gondossággal használták fel.