Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor

reviva™

Lépésről lépésre, palackról palackra, a szemetet lehetőséggé kovácsoljuk a revivaTM segítségével.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage box is placed in the room.

Az Ön szerszámai a változásért

A revivaTM terméksorozattal terveink szerint több mint 10 MILLIÓ¹ óceánokból és szemétlerakókból gyűjtött egyszer használatos műanyag palackot² hasznosítunk újra. Minden BLACK+DECKER® reviva™ termék házát TritanTM Renew 50% tanúsítottan újrahasznosított anyagból³ készítjük, amely minimum 4 db 0,5 literes egyszer használatos műanyag palack² súlyával megegyező mennyiségű újrahasznosított anyagot tartalmaz³.

reviva™ életciklus

1. Egyszer használatos műanyag palackok²

2. revivaTM szerszámházakká formázva

3. revivaTM termékek az otthoni projektekhez

4. Újrahasznosítás egyéb célra

Ismerje meg a termékcsaládot

Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor
Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker outdoor with couple chatting

Elkötelezettségünk a fenntartható jövő mellett

A Stanley Black & Decker-nél az ECOSMARTTM irányelvet követjük. Eszerint elkötelezetten dolgozunk azon, hogy javítsuk működésünk, termékeink, közösségeink, beszállítóink és ügyfeleink fenntarthatóságát. Nagy figyelmet fordítunk fenntarthatósági kezdeményezéseinkre, és fontosnak tartjuk a folyamatos és nyílt kommunikációt minden érintett érdekelttel.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage organizer is placed on the floor.
A man is holding a drill from the BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle.

FAQs

  Életmódunk egyre inkább környezetbaráttá válik és tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink fenntarthatóbb megoldásokat keresnek otthonaik számára. A BLACK+DECKER®-nél elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóbb jövő építéséért. RevivaTM sorozatunk egy igen jelentős lépés ezen az úton!

  Igen, a revivaTM eszközök házai TritanTM Renew anyagból készülnek, ami ugyanolyan erős és strapabíró, mint a szokásos műanyag.

  A TritanTM Renew egy, az Eastman által gyártott, 50%-ban újrahasznosított anyag, amely az óceánokból és szemétlerakókból begyűjtött egyszer használatos műanyag palackokból készül.

  A TritanTM Renew a Fejlett Körkörös Újrahasznosítási folyamat (más néven molekuláris újrahasznosítás) folyamata során jön létre. Míg a mechanikai újrahasznosításnál a műanyagot csak újraformázzák, a molekuláris újrahasznosítás az egyszer használatos műanyagot alapvető építőelemekre bontja, melyből strapabíró, nagy teljesítményű anyagok készülnek. Ez a folyamat csökkenti a fosszilis anyagok felhasználását, és az üvegházhatású gázok kibocsátását, ugyanakkor biztosítja a friss műanyag teljesítményét és az 50%-ban újrahasznosított tartalom környezeti előnyeit.

  A revivaTM termékeket úgy fejlesztettük, hogy legalább olyan jól teljesítsenek, hasonlóan megbízhatók és strapabírók legyenek, mint a meglévő modellek.

  A visszanyert anyagot egy harmadik fél tömegarányos elosztási folyamaton keresztül minősíti (az ISCC által).

  Igen, az őket alkotó anyag (TritanTM Renew) teljes mértékben újrahasznosítható. Az újrahasznosítás érdekében a termékek visszajuttatásához, kérjük, látogasson el a támogatás oldalra.

  A revivaTM belső akkumulátora könnyen eltávolítható, amikor a szerszám újrahasznosításra kerül a sor.

  Az akkumulátor és az élettartam végén lévő szerszámok újrahasznosítására új programokat vezettünk be, melyekről hamarosan több információt teszünk közzé ezen az oldalon.

  A revivaTM csomagolása 100% újrahasznosított kartonból készül, és így 100% -ban újrahasznosítható.

  revivaTM sorozatunk a következő lépés a fenntarthatóbb termékek gyártásának útján, mindez teljes összhangban van cégünk Környezeti és társadalmi vállalatirányítási (ESG) alapelveivel és stratégiájával.

  A Stanley Black & Decker csoport részeként ESG stratégiánk a „Céltudatos Innovációra” összpontosít, melynek keretein belül arra törekszünk, hogy termékeinket a körkörös gazdaság elvei szerint tervezzük meg, figyelembe véve a kiválasztott alapanyagokat, a használatot és a termék életciklusát. Középtávú célunk, hogy 2025-re minden csomagolásunk 100% újrahasznosítható, újrahasználható vagy komposztálható legyen.

  2018-ban a Stanley Black & Decker csatlakozott számos vezető vállalkozás és kormány kezdeményezéséhez, és aláírta az Ellen MacArthur Alapítvány és az ENSZ Környezetvédelmi Programja által indított New Plastic Economy Global Commitment-et. Az Eastman - a Tritan™ Renew gyártója - szintén aláírója az ENSZ programjának.

  A Stanley Black & Decker úgy dolgozta ki Környezeti és társadalmi vállalatirányítási (ESG) stratégiáját, hogy az szoros összhangban legyen az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival. A vállalat mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett a vállalat társadalmi felelősségvállalásra, azonban a 2017-ben megalkotott ESG stratégia tükrözi igazán a vállalat törekvését: egy fenntarthatóbb világ megteremtésének segítését.

  ESG stratégiánk három fő pilléren alapul: a gyártók támogatására, a céltudatos innovációra és egy fenntarthatóbb világ megteremtésére. A Stanley Black & Decker 2030-ig 10 millió gyártót kíván fejleszteni annak érdekében, hogy sikeresen boldoguljanak a változó világban, termékeink innovációjával pedig 500 millió ember életét szeretnénk jobbá tenni. Vállalatunk célja emellett, hogy globális működése során szén-dioxid-pozitív legyen, azaz a szén-dioxid-leválasztása meghaladja a kibocsátását. ESG stratégiánkról további információt a legújabb Környezeti és társadalmi vállalatirányítási jelentésünkben találhat itt.

  [1] A revivaTM termékek globális, 3 éves előrejelzése alapján.

  [2] Azt feltételezi, hogy az átlagos 0,5 literes egyszer használatos palack 10,3 gramm.

  [3] A újrahasznált anyagot egy harmadik fél tömegarányos elosztási folyamatán keresztül igazolják.