Takarítás okosabban

Hagyja, hogy porszívója gondolkozzon ön helyett a smart tech sensor technológia segítségével

Szabadítsa fel magát a takarítás fáradalmai alól. A Smart Tech vezeték nélküli porszívóink a padlófelület függvényében állítják a szívóerőt és értesítő üzenetet küldenek Önnek, ha az akkumulátor töltésre szorul, vagy tisztítani kell a szűrőt. Otthona frissen, tisztán és rendben tartása mostantól sokkal könnyebb, így Önnek több ideje marad az élet élvezetesebb élményeire.

Padlóérzékelés

Extra teljesítmény, amikor és ahol szükséges! FloorSensor technológiánk érzékeli, hogy mikor van szükség a nagyobb szívóerőre: növeli a mélyre beágyazódott szennyeződésekhez a szőnyegen, és csökkenti a kemény padlók esetén az üzemidő növelése érdekében.

Töltésérzékelés

A takarítás nem szakadhat félbe! Akkumulátor érzékelőnk folyamatosan monitorozza a töltöttséget, egy LED indikátor pedig a fennmaradó energiát mutatja, és értesítést küld, ha töltésre van szükség. Így Ön mindig készen állhat, ha valamit hirtelen fel kell porszívóznia.

Szűrőérzékelés

Nincs több elakadás takarítás közben! Szűrő-szenzorunk automatikusan érzékeli, hogy ha dugulás lép fel vagy ha a szűrő takarításra szorul. Tisztántartásával a szívóerő mindig optimális maradhat, így kevesebb idő és fáradság lesz a takarítás.

Végtelenül sokoldalú

Gyorsan válthat a kézi- és a padlóporszívó között, hogy otthona minden felülete tiszta maradhasson. 2 az 1-ben Smart Tech állóporszívóink egy kivehető kisebb porszívóval érkeznek, így kevesebb helyet foglalnak. Ha a hordozhatóság elsődleges szempont, válasszon könnyű kézi porszívóink széles választékából!

Legyen friss

Néhány modellünk tartalmaz egy pamutillatú szűrőt, amely kellemes aromát ereszt otthonába takarítás közben. Egy újabb okos funkció, mellyel a takarítás kellemes élmény lesz!