SMARTECH Lithium Cordless Drill Driver in use by two persons collaborating on a project.
Szerszámai még okosabbak lettek

Okos technológiával elérhető a könnyebb az élet

Iktassa ki a fáradságot az otthoni feladatokból a smart technológia segítségével! Eszközeinket számos okos funkcióval például Bluetooth® és USB csatlakoztathatósággal és intelligens érzékelőkkel láttuk el, hogy az élet általuk könnyebb legyen, így több időt szánhat majd azokra a dolgokra, amiket igazán szeret.

A Smart Tech Akkumulátorral új, lehetőségekkel teli világ tárul fel

18V-os lítium-ion smart tech akkumulátorunk nem csupán több mint 30 vezeték nélküli 18V-os szerszámunkat és kerti eszközünket hajtja, de Bluetooth® és az erre a célra fejlesztett smart tech alkalmazás segítségével számos okos funkciót érhet el, melyek nagyban segítik majd barkácsprojektjeit. Mindezek mellett eszközeink USB töltőporttal is rendelkeznek, így csatlakoztathatja és menet közben töltheti mobil eszközeit.

A person sitting on stairs outdoors charging battery of Black and decker nail gun.

Energia, nem csak szerszámainak

Akár egyéb eszközöket is tölthet a 18V-os Smart Tech akkumulátorral. Az USB port segítségével telefonjait és táblagépeit is elláthatja árammal. Nagyszerű választás fesztiválokhoz, kempingezéshez, vagy akár az autóban tartva, szükség esetére.

Keresgéljen kevesebbet, alkosson többet

Nincs többé szükség a szerszámai keresésére vagy a garázs átkutatásra! Smart Tech akkumulátorát Bluetooth®-al okostelefonjához kapcsolhatja, az alkalmazás segítségével pedig könnyen megtalálhatja rejtőzködő eszközeit.

Mindig, mindenre kész energia

Ellenőrizze egyszerűen, hogy akkumulátora fel van-e töltve és készen áll-e a munkára. A Smart Tech alkalmazással nyomon követheti az 18V-os akkumulátor töltöttségi állapotát, így mindig felkészült lehet a következő hétvégi projektre.

SMARTECH MAX Lithium Cordless Drill or Driver placed on countertop while person remotely operates it via mobile application in home environment.

Tárolja biztonságosan eszközeit

Ne aggódjon többé amiatt, hogy szerszámai rossz kezekbe kerülnek! A Smart Tech alkalmazással közvetlenül a telefonjáról is lezárhatja az 18V-os akkumulátort, amikor éppen nem használja. Így Ön teljes lelki nyugalommal tarthat szünetet.

Fedezze fel a lehetőségeket

Böngésszen projektötletek között és inspirálódjon a Smart Tech alkalmazás segítségével, fedezze fel, mi minden lehetséges az Ön barkácsműhelyében! A lépésekre lebontott útmutatók és praktikus tippek mellett csak az Ön képzeletére lesz szükség, hogy valami igazán különlegeset alkosson.

A mindennapos takarítás mostantól könnyebb

A Smart Tech érzékelőkkel ellátott vezeték nélküli porszívóink a takarított felület típusától függően automatikusan állítják a szívóerőt, így mindig optimális teljesítménnyel dolgozhat. Eszközünk emellett az akkumulátor töltésére vagy a szűrő tisztítására figyelmeztető értesítéseket is küld, hogy mindig készen álljon a porszívózásra.

A 18V-os lítium-ion termékcsalád része

Tökéletes párosítás a 18V-os Smart Tech akkumulátorhoz - fedezze fel a 18V-os termékszéria további elemeit!