MAX Dustbuster Advanced Clean plus Pet Hand Vacuum With Base Charger and Extra Filter being used by person to clean popcorn and candy from table in family room.

Rólunk

Az otthonok minden részéhez tervezünk hasznos termékeket, hogy használóik több időt tölthessenek lakhelyük élvezetével, akár bent, akár kint. Olvassa el történetünket, és azt, hogyan tesszük könnyebbé az otthoni életet működésünk kezdetétől fogva.

Kövessen minket a következő közösségi média platformokon:

Mérföldkövek

Legyen szó egy szerény baltimore-i gépüzemről, vagy akár a Hold felszínéről, büszkén biztosítunk innovatív megoldásokat már több mint egy évszázada. Ismerje meg az úttörő BLACK+DECKER® történetét.

Karrierlehetőségek

Legyen tagja a Stanley Black & Decker BLACK+DECKER® csapatának. Ikonikus és megbízható márkáink kiemelkedő teljesítményükről és folyamatos innovációjukról híresek. Azoknak készülnek, akik formálják a világot.

Küldje el nekünk ötletét

BLACK+DECKER®'s External Submission Procedure
Köszönjük javaslatát. Cégünk szívesen fogadja az észrevételeket, visszajelzéseket. Örömmel vizsgáljuk meg javaslata alkalmazhatóságát.

Bare unit for 20V shear shrubber

Fenntarthatóság

A Stanley Black & Decker-nél az ECOSMART™ irányvonalat követjük. Eszerint elkötelezetten dolgozunk azon, hogy javítsuk működésünk, termékeink, közösségeink, beszállítóink és ügyfeleink fenntarthatóságát. Nagy figyelmet fordítunk fenntarthatósági kezdeményezéseinkre, és fontosnak tartjuk a folyamatos és nyílt kommunikációt minden érintett érdekelttel.