Fogjunk bele!

Kompakt eszköz, végtelen lehetőségek

Ismerje meg 12 V-os termékcsaládunkat – kompakt, könnyen kezelhető elektromos kéziszerszámok, ráadásul a teljesítményük sem romlik. Legyen szó első otthonának rendbetételéről vagy egy új felújítási projektről, ez a rendszer megadja a szükséges energiát fúráshoz, vágáshoz, csiszoláshoz és sok minden máshoz – mindezt egyetlen sokoldalú USB-akkumulátor segítségével, amely mobileszközeit is tölti menet közben.

Állítsa össze szerszámparkját

Egy sokoldalú 12 V-os USB-akkumulátor számos szerszámot táplálhat. Íme egy minden barkácsprojekthez használható fúrókalapács a tégla és falazat megmunkálásához, valamint egy kompakt fúrócsavarozó. A dekopírfűrésszel precíz vágásokat végezhet számos anyagon, míg a részletcsiszoló bonyolult csiszolásvezérlést biztosít kézműves és felújítási projektjeihez. Még egy praktikus zseblámpa is a csomag része!

Nem csak az ön eszközeinek ad energiát

Vékony, kompakt és strapabíró: a 12 V-os USB-akkumulátor nem csak a barkácsötleteit látja el energiával. Tegye be táskájába és az USB-kimenet és az univerzális MicroUSB-bemenet segítségével töltsön fel telefonját, táblagépét, és egyébb hordható eszközeit útközben.

Ismerje meg a 12v-os termékcsaládot

Állítsa össze elektromos szerszámgyűjteményét termékenként, vagy fektessen be praktikus készleteink egyikébe. A sokoldalú szerszámválasztéknak köszönhetően, amelyek mindegyike egyetlen akkumulátorral működik, nincs határa annak, amit létrehozhat!