Tudta, hogy gőzzel többféleképpen is tisztíthat?

8 in 1 complete steam cleaning system.

A gőztisztítás sokoldalúságának csúcsa

A Steam-Mop-pal bámulatosan egyszerűn a házimunka. Könnyű, hatékony, elpusztítja a baktériumok 99.9%-át, és mindehhez csak víz kell! Kézi gőztisztítóink szinte bármilyen felületen használható, SteaMitt termékeink pedig forradalmasították az otthoni felületek takarítását. A gőzkibocsátás funkció erőteljes gőzlökete pedig  pillanatok alatt áttör a legmakacsabb zsíron és szennyeződéseken is.

8 in 1 complete steam cleaning system being used by a person to clean a cupboard door.

Ne csak a padlókat tisztítsa

Az Autoselect® technológiával gőztisztító készülékét a takarítandó területnek megfelelően állíthatja, így biztonságosan és egyszerűen tisztíthat különféle kemény padlókat, beleértve a fa-, csempe-, linóleum- és kőfelületeket. A csillogó tisztaság azonban nem csupán a padlók esetében elérhető! Sokoldalú kézi üzemmódba kapcsolva az állítható gőzkibocsátással akár tükröt, csempét és kárpitot is tisztíthat.

Handheld design feature of 8 in 1 complete steam cleaning system.
8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used in hand.

A gőz ereje az Ön kezében

Felejtse el a nem higiénikus mosogatórongyokat és az erős vegyszereket! Az új SteaMitt termékünk forradalmasítja a gőz erejének közvetlen felhasználását. Legyen szó konyhai felületekről, tűzhelyekről, zuhanyajtókról vagy etetőszékekről, könnyen kezelhető kialakításnak köszönhetően rugalmasan és élvezetesen távolíthatja el a szennyeződéseket valamint a baktériumok 99,9%-át. Mindehhez csupán csapvízre lesz szüksége! A SteaMitt kiegészítő egyes termékeinkhez kiegészítőként érhető el vagy megvásárolható különálló gőztisztító-készülékként.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used for cleaning floor.

99,9% baktériummentesség, vegyszer nélkül

Nincs többé szükség vegyszerekre és drága termékekre - gőztisztítóink áthatolnak a makacs zsírszennyeződéseken, elpusztítva a baktériumok akár 99,9%-át*. Mindehhez csupán csapvízre lesz szüksége. Az eszköz 15 másodperc alatt felfűt, egyszerűen töltse fel csapvízzel a tartályt, és már kezdheti is a takarítást!

*A BLACK+DECKER gőztisztítók csak akkor pusztítják el a baktériumok (pl.: szalmonella, e.coli) 99,9%-át, ha a felületről a látható szennyeződéseket már letakarították, és az eszközt a használati útmutató szerint használják.

Delta fej otthona minden sarkához

A delta fej segítségével otthona minden sarkát tisztán tarthatja új gőztisztítóinkkal. Váltson könnyen és gyorsan a delta fejre, és tartson mindent ragyogóan tisztán. Használja delta fejes gőztisztítóinkat** és távolítsa el a szennyeződéseket még a nehezen hozzáférhető területeken is.

** az extra gőzrongyok külön kaphatók

Több gőz az alaposabb tisztításhoz

Új gőztisztítóink 40%-kal több gőzt tudnak kibocsátani, mint korábbi modelljeink, így könnyedén megbirkóznak akár a zsírszennyeződésekkel is. Ha pedig extra teljesítményre van szüksége, egyszerűen nyomja meg az új gőzlöket pedált, hogy a nagy erejű gőzsugárral a különösen makacs foltokat és szennyeződéseket is eltávolíthassa.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used by person to clean kitchen floor.

Könnyű és egyszerű használat

A 180°-ban kormányozható, ergonomikus fejnek köszönhetően könnyedén mozoghat a bútorok között és szűk helyeken is. Az továbbfejlesztett kialakítás 20%-kal könnyebb, mint korábbi modellünk, így gyorsabban végezhet a takarítással, és több időt töltet élvezetesebb dolgokkal.