Black & Decker Garancia határozat Policy

A Black & Decker elhivatott a termékei minősége iránt, és kiterjesztett garanciát kínál. Ez a garanciahatározat csak kiegészíti és semmi esetre sem befolyásolja hátrányosan az Ön törvényes jogait. A garancia az Európai Unió tagállamai területén, valamint az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) területén érvényes.

Ha egy Black & Decker termék anyaghiba, a kivitelezés módja vagy a megfelelés hiánya miatt meghibásodik, az eladás dátumától számított 24 hónapig a Black & Decker garanciát vállal a hibás alkatrészek cseréjére, a normál kopásnak kitett termékek javítására, illetve az ilyen termékek kicserélésére, hogy ügyfeleinek a lehető legkisebb kellemetlenséget okozza az alábbi feltételekkel:

  • A terméket nem használták kereskedelmi, ipari alkalmazásokhoz, és nem adták bérbe
  • A terméket rendeltetésszerűen és körültekintően használták
  • A termék nem idegen tárgyaktól, szennyeződéstől vagy külső behatástól sérült meg
  • A termék javítására nem tett kísérletet olyan személy, aki nem tartozik a hivatalos szerviz vagy a Black & Decker szervizszemélyzet tagjai közé

A garancia érvényesítéséhez az eladónak vagy a hivatalos szerviznek be kell nyújtani a vásárláskor kapott kitöltött jótállási jegyet, illetve a készüléken rajta kell lennie az alábbi CE megfelelőségi jelnek. Kérjük, hogy a jótállási jegyen kívül a nyugtát vagy számlát is szíveskedjen megőrizni a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében.

Kattintson ide a legközelebbi Black&Decker hivatalos márkaszerviz elérhetőségéhez

Licensed Products

Manual Cleaning Equipment 5 Years warranty, Electric Heaters and Electric Coolers 2 years warranty, Small Domestic Appliances 2 years warranty, Power Bars & Extension cords 2 years warranty, Electric Pressure Washers 1 years warranty, Electric Wet & Dry Vacuums 1 years warranty, Electric Pumps 1 years warranty, Garden Hand Tools 1 years warranty.

BLACK+DECKER has granted the following products to be manufactured and sold under license with the stated warranties, under the same terms and conditions as the 2 years warranty on BLACK+DECKER, but over the stated period for each licensee.