Bare unit for 20V shear shrubber

Fenntarthatóság

A Stanley Black & Decker-nél az ECOSMARTTM irányelvet követjük. Eszerint elkötelezetten dolgozunk azon, hogy javítsuk működésünk, termékeink, közösségeink, beszállítóink és ügyfeleink fenntarthatóságát. Nagy figyelmet fordítunk fenntarthatósági kezdeményezéseinkre, és fontosnak tartjuk a folyamatos és nyílt kommunikációt minden érintett érdekelttel.

STANLEY Ecosmart logo

Munkatársaink

Az ECOSMARTTM nem más, mint a környezeti és biztonsági felelősségvállalás, mely fontos része a céges kultúránknak. Általa új korszak nyílik a következő generációk tehetségeinkek toborzásában, képzésében és megtartásában.

+

Az ECOSMART™ bevezetése a kultúránkba

Az ECOSMARTTM irányelvei által új korszak nyílik a következő generációk tehetségeinek toborzásában, képzésében és megtartásában. Világszínvonalú törekvéseinket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy az emberi jogok a lehető legmagasabb szinten érvényesüljenek a Stanley Black & Decker termékláncának teljes beszállítói körében is.

+

Biztonsági törekvéseink

Első a biztonság! 2014 szeptembere óta az általunk rögzített balesetek havi átlaga 33 százalékkal csökkent. Ennek egy egyszerű oka van: egy megújult biztonsági megközelítés, amelyet Mindig a biztonság-ként határoztunk meg. Eszerint mindenhol, mindenkor a biztonság áll az első helyen.

Bolygónk

Az ECOSMARTTM irányelvei szerint fejlesztjük környezetvédelmi stratégiánkat annak érdekében, hogy előrelépést érjünk el a klímaváltozás következményeinek csökkentésében és minimalizáljük működésünk és termékeink környezetre gyakorolt hatását.

40 Volt Lithium 20 inch Mower being used by person to mow grass.

Termékeink

Az ECOSMARTTM megközelítés segítségével fenntarthatósági szempontokat integrálunk a terméktervezési folyamatainkba - mindezt annak érdekében, hogy csökkentsük működésünk és termékeink környezetre gyakorolt hatását anélkül, hogy vesztenének megbízható minőségükből és értékükből.

Field with wind turbine look from above.

Fenntarthatósági elismerések

2013-ban a Stanley Black & Decker helyet kapott a S&P 500 Climate Performance Leadership Indexében (CPLI). Ez az éves mutató azokat a S&P 500-as vállalatokat emeli ki, amelyek stratégiájukat a környezetre gyakorolt hatásuk csökkentésének céljával határozzák meg. Tudjon meg többet a Stanley Black & Decker globális felelősségvállalásáról, útunkról az öko-barát vállalat irányába:

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

Szén-dioxid-kibocsátási projekt

Cégünk a Carbon Disclosure Project (CDP) mindkét mutatóján az elérhető legmagasabb pontszámot érte el. A fenti projekt a vállalatokkal és részvényesekkel együttdolgozva tárja fel a nagyvállalatok üvegházhatású gáz kibocsátását.