Erejével az egész házát makulátlatul tisztává varázsolja!

Mutassa meg az életnek, ki a főnök a multipower segítségével

A legjobb szívóteljesítményünket* kombináltuk akár 60 percnyi vezeték nélküli működéssel**, a MULTIPOWER Vac könnyedén megbirkózik a hétköznapi rendetlenséggel. A sokoldalú kézi porszívót könnyedén kiveheti, így bármilyen felületet tisztíthat a házban, még a nehezen hozzáférhető területeken is! Teljesítménnyel és innovációval töltve a MULTIPOWER segít, hogy a takarítás a lehető legkönnyebb legyen, így Ön többet pihenhet és kevesebbet kell aggódnia a takarítás miatt.

Érezze a szabadságot

Az összekuszálódott kábelek ideje lejárt! Takarítson akár 60 percen át egy töltéssel, lenyűgöző teljesítménnyel. Az egyszerűen kormányozható padlótisztító fejjel és könnyű kialakítással a MULTIPOWER Vac lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen végezhesse a házimunkát. Mindezen felül egy intuitív érintőképernyős panel segítségével vezérelheti a szívóteljesítményt és egyéb beállításokat.

Elképesztő rugalmasság

A Multipower kézi porszívóval és kiegészítőivel minden sarkot és rést elérhet. A különálló kézi porszívót könnyedén kiveheti a fő egységből, így egyszerűen tisztíthat lépcsőket és egyéb felületeket. A 1,2 méteres rugalmas csővel és hosszabbító nyéllel könnyen hozzáférhet a szűk és nehezen elérhető helyekhez. A 3 az 1-ben kefét, repedésszívót és további kiegészítőket kényelmesen tárolhatja a készülék részeként. A Multipower mindent megad Önnek, hogy otthonát makulátlanul tisztává varázsolja.

A takarítás is okosabb lett

A MULTIPOWER Vac számos intelligens Smart Tech funkcióval rendelkezik annak érdekében, hogy a takarítás egyszerű és problémamentes legyen. Az intelligens padlóérzékelő technológia automatikusan felismeri az felület típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt. A beépített érzékelő jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, hogy mindig megfelelő szívóteljesítmény álljon rendelkezésére. Alacsony akkumulátor töltöttség esetén pedig, az akkumulátor érzékelő jelzi majd, hogy itt az ideje újratölteni.

Bajlódjon kevesebben a portároló ürítéssel

Porszívózzon össze több port és koszt az 1 literes portárolóval és az okos tömörítővel. Egy fogantyú segítségével könnyen összenyomhatja a hulladékot és folytathatja is a takarítást. A gyorskioldó segítségével egyszerűen kiveheti a teli portárolót, anélkül, hogy az összeszívott hulladékhoz nyúlna vagy nagy porfelhőt kavarna. Ezekkel az okos megoldásokkal, otthona takarítása még soha nem volt ilyen könnyű.

S lőn világosság

Többé a sötét sarkok és a bútorok alatti területek sem maradhatnak ki! Az erős porszívóba szerelt LED lámpa megvilágítja a teljes takarítás területet, így az ágy alatti és a kanapé mögötti részeket is egyszerűen tisztán tarthatja.

Válassza az ön számára megfelelő multipower készüléket

A MULTIPOWER készülékek teljes választékában ugyanazt a teljesítményt nyújtja, a különböző lehetőségekkel pedig garantáltan talál olyan porszívót, amely megfelel egyéni takarítási igényeinek.

A standard MULTIPOWER Pro modell modern technológiával, és kitűnő teljesítményével mindent könnyen leküzd.

Amennyiben Ön allergiás, élvezze a MULTIPOWER Allergy HEPA Dupla szűrő előnyeit, amely a porrészecskék 99,992%-át szűri ki zárt rendszerben, és bent is tarta a porszívóban***.

Ha szereti háziállatát, de zavarja az állatszőr, a MULTIPOWER Pet speciális gubancmentes keféi és gumiborítású részszívófeje könnyen eltávolítják a szőrszálakat a szőnyegekről és a bútorokról. A takarítás közben az eszköz finom pamut aromát ereszt a levegőbe, hogy otthona mindig frissen illatozzon!

*Az adataink a szőnyegtisztítási teljesítményre vonatkoznak (tesztelve az EN 60312-1:2013 szabvány szerint: Háztartási porszívók - 1. rész: Száraz porszívók - A teljesítmény mérésének módszerei), konkrétan az SVJ520BFS-GB, SVJ520BFS-QW és FEJ520JFS-XE modellekkel összehasonlítva.

**A 60 perces akkumulátor üzemidőt a leggyengébb szívóteljesítmény beállításnál lehet elérni. A legnagyobb szívóteljesítmény mellett 15 perc üzemidő érhető el.

***A HEPA szűrőt rendszeresen tisztítani, és 18 havonta cserélni kell a teljesítmény megőrzése érdekében.