Az ECOSMART™ bevezetése a működésünkbe

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóbb jövő iránt

A Stanley Black & Decker üzleti stratégiája arra ösztönöz bennünket, hogy megértsük, figyeljük és folyamatosan minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásaunkat. Az ECOSMART™ kultúránk segítségével azonosítjuk a legfontosabb környezetvédelmi szempontokat, amelyek a stratégiánkba beépítve biztosítják,hogy mérsékeljük a klímára gyakorolt hatásokat és csökkentsük működésünk befolyását környezetünkre.

Landscape of a river between trees representing the care of the environment.

Vízhiány

Globális vízstratégiánkat úgy alakítottuk ki, hogy javíthassuk az általunk kibocsátott víz minőségét, csökkenthessük vízfogyasztásunkat és hatékonyabban felkészülhessünk a vízhiány jövőbeli hatásaira. Stratégiánk magában foglalja annak alapelveit, hogy hogyan irányítjuk, hol bővíthetjük tevékenységünket felvásárlással vagy új létesítmények építésével végig szem előtt tartva a felelős vízgazdálkodás követelményeit. 2015-ben a World Resources Institute Aqueduct Water Risk Atlas eszközének segítségével mértük fel gyártási és elosztási hálózatunk teljesítményét ezen a területen.

Elate Dual Arm L E D Desk Lamp placed at office table.

ECOSMART™ Office

2015-ben indult el az ECOSMART™ iroda kezdeményezése, amely egy fenntartható, öko-barát munkahelyi környezet kialakítását tűzte ki céljául. A papírfogyasztásunk és tonerhasználatunk csökkentésére tett folyamatos törekvésünk részeként, ösztönözzük kollégáinkat az ""okos nyomtatási stratégiák"" alkalmazására mindennapi munkájuk során.

Fenntarthatósági teljesítményünk

2015-ben kiterjesztettük ECOSMART™ filozófiánkat a teljes beszerzési láncunkra. Ösztönözzük beszállítóinkat, a fenntarthatósági folyamataik fejlesztésére, mely nem csupán nekik, de a teljes ellátási lánc számára hasznosnak bizonyulhat. Auditjaink célja, hogy azonosítsuk az előrelépési lehetőségeket és segítsünk beszállítóinknak előnyös folyamatfejlesztéseket végrehajtani az energia-, hulladék- és vízcsökkentés érdekében. Ázsiai beszállítóink közül már 180 végzett ellenőrzést a fenntarthatósági és EHS teljesítményük rögzítésére és javításásra.