STANLEY Ecosmart logo

Elkötelezettségünk a fenntarthatóbb jövő iránt

Az ECOSMART irányelveinek célja, hogy fenntartható vállalattá váljunk, elősegítve a globális felelősségvállalást a teljes értékláncban, beleértve termékeink fenntarthatósági szempontjait is. Az ECOSMART™ segítségével új terméktervezési folyamatokat alakítunk ki, melyek segítik termékeink környezetre gyakorolt hatásának csökkentését anélkül, hogy vesztenének megbízható minőségükből és értékükből.

40 Volt Lithium 20 inch Mower being used by person to mow grass.

Áruvisszavételi rendszerek

Rendkívül komolyan vesszük felelősségvállalási kötelezettségeinket, így az akkumlátorok, az életciklusuk végén járó termékek és csomagolások globális piacán, ahol csak lehet, csatlakozunk áruvisszavételi programokhoz, ezzel hangsúlyozva a fenntartható társadalom iránti elkötelezettségünket. Európai jelenlétünk részeként a következő hálózatok tagjai vagyunk: BudgetPack, Synergy Compliance, We3 Compliance, Recupel, Bebat, Stibat, GRS, WEEE, Írország és ERP. Ezen begyűjtéssel és az életcuklusuk végén járó termékek visszavételével foglalkózó hálózatokhoz csatlakozva biztosítjuk, hogy megfelelünk az Európai Unió Gyártói Felelősségre vonatkozó előírásainak.

Akkumlátorok

Az összes életciklusának végén járó visszaküldött akkumlátort engedélyezett újrahasznosítók gyűjtik be és dolgozzák fel. Az esetek jelentős részében az újrahasznosításból visszanyert anyagokat új akkumlátorok elkészítéséhez használjuk fel. A Stanley Black & Decker emellett javításra és felújításra is visszavesz szerszámokat, így csökkentve az olyan hulladék mennyiségét, amely közvetlenül a szemétlerakóba kerülhetne. Amennyiben lehetséges, ezeket a szerszámokat felújítjuk és áruházaink hálózatán keresztül értékesítjük a vásárlóknak.