Sport Partnereink

A BLACK+DECKER® több kiemelkedően leginspirálóbb és törekvő sportolót és csapatot támogat: igazi bajnokokat, akik megmutatják, hogy igazi szenvedéllyel bármilyen siker elérhető. Két világszínvonalú, az emberek mindennapi életében fontos szerepet játszó szervezet együttműködéséről van szó. Boldogok vagyunk, hogy támogathatjuk ezt a nagyszerű csapatot, akik újra és újra bizonyítják a világnak, hogy hittel, elszántsággal és motivációval minden álom valóra váltható.

BLACK+DECKER és FC Barcelona

A BLACK+DECKER® büszke arra, hogy partnere lehet a legnagyszerűbb csapatnak, korunk egyik legsikeresebb labdarúgó-klubjának, amelyet igazán lelkes követők és elkötelezett rajongók ezrei támogatnak szerte a világon.

Mind a BLACK+DECKER®, mind az FC Barcelona szenvedélyesen innovatív, készséges és sikerorientált szervezet, így együttműködésünk sokkal több, mint egy hagyományos partnerség.

BLACK+DECKER and FC Barcelona

Bringing together two world-class organisations that feature in the everyday lives of so many homes around the globe, BLACK+DECKER® is thrilled to support this magnificent team, who again and again have shown the world that ‘anything is possible’ when you have the belief, drive, and determination to make your dreams come true.