BCD382XN-XJ
18V POWERCONNECT™ Akkumulátoros fúró-csavarozó (akkumulátor és töltő nélkül)

Termék áttekintés

A 18V vezeték nélküli fúró-csavarozó a szükséges erőt nyújtja anélkül, hogy kényelmet vagy kényelmetlenséget áldozna fel. A 45 Nm maximális nyomaték könnyedén megbirkózik a fából, műanyagból és fémből történő fúrással és csavarozással. Könnyedén egyensúlyozhatja az erőt és a vezérlést minden feladathoz 2 sebességfokozat, változtatható sebességű ravasz és 11 kuplungállás segítségével. Az egyszerűsített, kulcs nélküli tokmány gyors és könnyű fúrószár cserét tesz lehetővé, míg az beépített LED világítás biztosítja, hogy soha ne veszítse szem elől a feladatot. A kényelmes és stabil fogás érdekében ergonomikus, puha markolattal rendelkezik, amelyhez levehető övcsipesz tartozik, hogy könnyen hozzáférjen a fúróhoz. Az Orange szerszámtartó 50% újrahasznosított anyagból készült Tritan™ Renew* anyagból, amely hozzájárul a fenntartható bolygó támogatásához. A 18V POWERCONNECT™ rendszer része, ez a fúró-csavarozó akkumulátor nélkül kerül szállításra, így ideális választás, ha már rendelkezik egy BLACK+DECKER® 18V termékkel és akkumulátorral. Bővítheti 18V-os gyűjteményét anélkül, hogy felesleges akkumulátorokat és töltőket halmozna fel. 18V POWERCONNECT™ akkumulátorokat és töltőket külön is megvásárolhatja. *Az újrahasznosított anyagot egy harmadik fél tömegarányos elosztási folyamaton keresztül tanúsították.

További jellemzők

  • KULCS NÉLKÜLI 13MM-ES EGYSLEEVE TOKMÁNY - Gyors és könnyű csavar és fúrószár cserékhez.
  • BEÉPÍTETT LED FÉNY - További láthatóságot biztosít alacsony fényviszonyok közötti munkavégzés során
  • ERGONOMIC HANDLE + BELT CLIP – A soft and comfortable grip when in use and keep in easy reach with the handy belt clip.||8
  • KÖRNYEZETBARÁT KIALAKÍTÁS - Az Orange szerszámtartó 50% újrahasznosított anyagból készült Tritan™ Renew* anyagból. *Az újrahasznosított anyagot egy harmadik fél tömegarányos elosztási folyamaton keresztül tanúsították.

Tartalmazza

  • (1) Kétoldalas csavarhúzó bit
  • (1) Övcsipesz

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év korlátozott garancia, 5 év korlátozott garancia a regisztrációkor

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK