BCMW33182L2-GB
2 × 18 V akkumulátoros 33 cm-es kompakt fűnyíró, 2.0 Ah

Termék áttekintés

A 18 V-os POWERCONNECT™ cserélhető Akkumulátor rendszer része ez a 18 V-os fűnyíró 2 db 18 V-os akkumulátorról működik, 36 V-os teljesítményt és üzemidőt biztosítva. A 18 V-os, lítium-ion akkumulátoros kompakt fűnyíró 33 cm-es vágásszélességgel rendelkezik, amely ideális kisebb, akár 250 m2-es pázsitokhoz. Az 5 különböző vágási magassággal és a szárnyas acél pengével, amely maximalizálja a fűgyűjtést, minden alkalommal tökéletes végeredményt kaphat. Ennek a könnyű és kompakt fűnyírónak 35 literes gyűjtődoboza van, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több füvet gyűjtsön össze, csökkentve az ürítéssel töltött időt. A 18 V-os POWERCONNECT™ termékcsalád része, a 18 V-os BLACK+DECKER Akkumulátor az összes többi BLACK+DECKER 18 V-os szerszámmal kompatibilis.

További jellemzők

  • Minden alkalommal minőségi vágást érhet el a szárnyas acél pengével, amely maximalizálja a fűgyűjtést.
  • 5 változó vágási magasság 25 mm-től 65 mm-ig a keréktengelyen található egyszerű magasságváltó karral a tökéletes befejezés érdekében.
  • Könnyű, kompakt fűnyíró, amely könnyen használható és tárolható.
  • Növelje a termelékenységet a 35 literes gyűjtődobozzal, amely lehetővé teszi több fű összegyűjtését, ezáltal csökkenti az ürítésre fordított időt.
  • Ergonomikus felső fogantyú a tökéletes egyensúlyért és könnyű emelésért.
  • Kerülje el a véletlen beindítást a kétfokozatú indítási biztonsági funkcióval.
  • A 18 V-os POWERCONNECT™ akkumulátor rendszer része, a cserélhető, vezeték nélküli akkumulátor rendszer, amely minden BLACK+DECKER® 18 V vezeték nélküli termékkel működik.

Specifikációk

Grassbox kapacitás
35 l
Akkumulátor kapacitás
2 Ah
A termék súlya
0.015 Kg
Vágási szélesség
33 cm

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK