BCMW33184L2-QW
2 x 18 V-os akkumulátoros, 33 cm-es kompakt fűnyíró, 4.0 Ah

Termék áttekintés

A 18 V-os POWERCONNECT™cserélhető akkumulátor rendszer része. Ez a 18V-os fűnyíró 2 db 18 V-os elemről működik, 36 V-os teljesítményt és üzemidőt biztosít. A 18 V-os lítium-ion akkumulátoros kompakt fűnyíró 33 cm-es fűnyírási mérettel rendelkezik, amely ideális kis- és közepes pázsitokhoz 500 m2-ig. Az 5 különböző vágási magassággal és a szárnyas acél pengével, amely maximalizálja a fűgyűjtést, minden alkalommal tökéletes végeredményt kaphat. Ennek a könnyű és kompakt fűnyírónak egy 35 literes gyűjtődoboza van, amely lehetővé teszi egyszerre több fű összegyűjtését, csökkentve az kiürítéssel töltött időt. A 18 V-os POWERCONNECT™ termékcsalád része, a 18 V-os BLACK+DECKER akkumulátor az összes többi BLACK+DECKER 18 V-os szerszámmal kompatibilis.

További jellemzők

  • Minden alkalommal minőségi vágást érhet el a szárnyas acél pengével, amely maximalizálja a fűgyűjtést.
  • 5 változó vágási magasság 25 mm-től 65 mm-ig, a keréktengelyen található egyszerű magasságváltó karral a tökéletes eredmény érdekében.
  • Könnyű, kompakt fűnyíró, amely könnyen használható és tárolható.
  • Növelje a termelékenységet a 35 literes gyűjtődobozzal, amely lehetővé teszi több fű összegyűjtését, ezáltal csökkenti az ürítésre fordított időt.
  • Ergonomikus felső fogantyú a tökéletes egyensúlyért és könnyű emelésért.
  • Kerülje el a véletlen beindítást a kétfokozatú indítás biztonsági funkcióval.
  • A 18 V-os POWERCONNECT™ akkumulátor rendszer része – cserélhető, vezeték nélküli akkumulátor rendszer, amely minden BLACK+DECKER® 18 V-os vezeték nélküli termékkel működik.

Specifikációk

Grassbox kapacitás
35 l
Akkumulátor kapacitás
4 Ah
Puha markolat
Igen
Kert mérete
Közepes
A termék súlya
15 Kg
Töltési idő
120 hour(s)
Tartalmazza az akkumulátort
Igen
Töltő erősítő
2 Amp
Vágási szélesség
33 cm
Energiaforrás
Vezeték nélküli
Vágási magasság beállításainak száma
5
Energia
18 W

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK