BCMW3318L2-QW
2 x 18 V akkumulátoros, 33 cm-es kompakt fűnyíró, 2,5 Ah

Termék áttekintés

A 18V-os POWERCONNECT™ cserélhető akkumulátor-rendszer része ez a 18 V-os fűnyíró. 2 db 18 V-os akkumulátorról működik, 36 V-os teljesítményt és üzemidőt biztosítva. A 18 V-os lítium-ion akkumulátoros kompakt fűnyíró 33 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, amely ideális kisebb, akár 300 m2-es pázsitokhoz. Az 5 különböző vágási magassággal és a szárnyas acél pengével, amely maximalizálja a fűgyűjtést, minden alkalommal tökéletes végeredményt kaphat. Ennek a könnyű és kompakt fűnyírónak 35 literes gyűjtődoboza van, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több füvet gyűjtsön össze, csökkentve az ürítéssel töltött időt. A 18 V-os POWERCONNECT™ termékcsalád része, így a 18 V-os BLACK+DECKER akkumulátor kompatibilis az összes többi BLACK+DECKER 18 V-os szerszámmal.

További jellemzők

  • Minden alkalommal kiváló vágást érhet el a szárnyas acél pengével, amely maximalizálja a fűgyűjtést.
  • 5 változtatható vágási magasság 25 mm-től 65 mm-ig a keréktengelyen található egyszerű magasságváltó karral a tökéletes fűnyírás érdekében.
  • Könnyen használható és tárolható kompakt fűnyíró.
  • Növelje a termelékenységet a 35 literes gyűjtődobozzal, amely lehetővé teszi több fű összegyűjtését, ezáltal csökkenti az ürítésre fordított időt.
  • Ergonomikus felső fogantyú a tökéletes egyensúlyért és könnyű emelésért.
  • Kerülje el a véletlen beindítást a kétfokozatú indítási biztonsági funkcióval.
  • A 18 V-os POWERCONNECT™ akkumulátor rendszer része – cserélhető vezeték nélküli akkumulátor rendszer, amely minden BLACK+DECKER® 18 V vezeték nélküli termékkel működik.

Specifikációk

Grassbox kapacitás
35 l
Akkumulátor kapacitás
2.5 Ah
Puha markolat
Igen
Kert mérete
Kicsi
A termék súlya
15 Kg
Töltési idő
75 hour(s)
Tartalmazza az akkumulátort
Igen
Töltő erősítő
2 Amp
Vágási szélesség
33 cm
Energiaforrás
Vezeték nélküli
Vágási magasság beállításainak száma
5
Energia
18 W

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK