BDCDC18HTSA-QW
18 V Lithium-ion akkumulátoros fúró-csavarozó 400 mA töltővel és 1 akkumulátorral és kéziszerszámokkal puha táskában

Termék áttekintés

A nagy teljesítményű akkus fúró-csavarozó minden barkácsszerszámkészlet nélkülözhetetlen része. A BLACK+DECKER 18 V-os lítium-ion fúró-csavarozó biztosítja azt a sebességet, nyomatékot és akkumulátor-üzemidőt, amelyre szüksége van bármilyen fúrási feladat elvégzéséhez különféle anyagokban, beleértve a fát, fémet és műanyagokat. A 10 állású tengelykapcsoló biztosítja az ellenőrzött fúráshoz és vezetéshez szükséges teljesítményt, míg a kompakt és könnyű kialakítás kényelmet nyújt a magasban végzett munka során, és hozzáférést biztosít a legszűkebb helyekhez. A BLACK+DECKER 18 V lítium-ion család része. Egy akkumulátor rendszer, végtelen lehetőségek.

További jellemzők

  • Rugós akkumulátor rendszer – a gyors és egyszerű akkumulátor cseréhez és a még biztonságosabb rögzítésért.
  • 10 pozíciós kuplung precíz irányíthatóságot biztosít fába, fémbe, műanyagba való fúrásnál, valamint az összes csavarozási feladatnál.
  • Li-Ion akkumulátor megtartja töltöttségének 80%-át 90 napon keresztül, ha tétlenül áll. Nem szükséges minden használat előtt tölteni.

Tartalmazza

  • (1) 1 db akkumulátor
  • (1) 200 mA töltő

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK