BDCHD18KST-QW
18 V-os Lítium-ion 2 sebességes Smart Tech ütvefúró, 400mA töltő és koffer

Termék áttekintés

A BLACK+DECKER 18V-os Lithium-ion ütvefúró az intelligens technológiával az akkumulátoros barkácsolási lehetőségek új tárházát nyitja meg. Ez az akkus fúrógép biztosítja azt a sebességet, nyomatékot és akkumulátor üzemidőt, amelyre szüksége van bármilyen fúrási feladat elvégzéséhez a fába, fémbe és műanyagba míg a nagy teljesítményű kalapács funkció könnyűvé teszi a beton és a falazat fúrását. Az innovatív intelligens akkumulátor többet nyújt, mint a szerszámok egyszerű meghajtása. A Bluetooth-kapcsolatnak és az fejlett technológiai alkalmazásnak köszönhetően számos intelligens funkcióhoz csatlakozhat, amelyek elősegítik a barkácsprojektek gördülékenyebb kivitelezését. Ráadásul az USB töltőporttal csatlakoztathatja mobileszközeit, és útközben is töltheti őket.

További jellemzők

Alkalmazások

  • Minden kőműves és betonozási feladathoz 10 mm-ig

Tartalmazza

  • (1) 18 V-os 2 sebességes Smart Tech ütvefúró
  • (1) Akkumulátor

Specifikációk

Kuplung pozíciók
11
Max. fúrási kapacitás (falazat)
10 mm
Nincs terhelési sebesség (RPM)
0-360||0-1400
Akkumulátor kapacitás
1.5 Ah
Max. nyomaték
40 Nm
Tokmány mérete
10 mm
Percenkénti ütésszám
21000

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK