BDCOS18D1K-QW
18 V oszcilláló szerszám, 2 Ah, 1 A készlet

Termék áttekintés

A BLACK+DECKER® 18V oszcilláló eszköz kompakt, könnyű és ergonomikus kialakítása kis helyigénnyel biztosítja az összes teljesítményt, így ideális szűk helyeken végzett munkához, míg a fényes LED-es munkalámpa javítja a láthatóságot a sötét területeken. Ez a sokoldalú, többcélú szerszám többféle befejező feladathoz használható, beleértve a vágást, csiszolást, köszörülést és kaparást számos anyagon. A változtatható fordulatszám-szabályozás az alkalmazásnak megfelelő optimális vágási teljesítményt tesz lehetővé, míg az egykezes, szerszám nélküli gyors fűrészlapcsere mechanizmus lehetővé teszi a tartozékok beállítását és cseréjét gyorsan és egyszerűen, imbuszkulcs nélkül. A 18 V-os POWERCONNECT™ akkumulátor rendszer része ez az oszcilláló szerszám 2 Ah-s lítium-ion 18 V-os akkumulátorral és töltővel, valamint 20 tartozékot és egy készletet tartalmaz, hogy minden kényelmesen elférjen.

További jellemzők

Specifikációk

A termék súlya
2.96 Kg
Változtatható sebesség
Igen
Feszültség
18 V
Energiaforrás
Vezeték nélküli

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK