BL1518ST-XJ
18 V 1.5 Ah Smart Tech akkumulátor

Termék áttekintés

A BLACK+DECKER az intelligens technológiai akkumulátor a barkácsolási lehetőségek új világát nyitja meg. Kompatibilis a 18 V-os lítium-ion sorozat összes elektromos- és kerti szerszámával. Az innovatív intelligens akkumulátor jóval többet nyújt, mint biztosítja a szerszámok áramellátását. Bluetooth® kapcsolat és a dedikált intelligens technológiai alkalmazás, csatlakozik egy sor intelligens funkcióhoz, amelyek elősegítik a barkácsprojekjeinek gördülékenyebb működését. Az intelligens technológiai alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja az akkumulátor helyét, így megspórolhatja garázsban való turkálás idejét, mielőtt új projektbe kezdene. Az alkalmazáson keresztül ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi állapotát, és távolról is letilthatja az akkumulátort, így soha nem kell attól tartania, hogy a szerszámai rossz kezekbe kerülnek. Ráadásul az USB töltőporttal csatlakoztathatja hozzá mobileszközeit, és útközben is töltheti őket.

További jellemzők

Tartalmazza

  • (1) 18 V 1.5 Ah SmartTech akkumulátor

Specifikációk

Akkumulátor kapacitás
1.5 Ah
Energia
18 W

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK