GKC108-QW
10.8 V Litium-Ion orrfűrész
GKC108-QW

10.8 V Litium-Ion orrfűrész

  • 10,8 V Litium Ion akkumulátorral üzemel, minimális önkisüléssel garantálja a kellő teljesítményt amikor csak szükség van rá, ezáltal hosszabb akkumulátor élettartamot és jobb teljesítményt biztosítva.
  • Szerszám nélküli fűrészlapcsere az egyszerű és gyors fűrészlapcseréhez, valamint az T és U befogású fűrészlapok használatához, amivel rétegelt lemez, 50 × 50 mm fa, fém vagy PVC vágására is alkalmas.
  • Speciális magas teljesítőképességű áttételnek köszönhetően ez a kézreálló orrfűrész akár 7,5 cm átmérőjű ágak vágására is alkalmas.
További tulajdonságok megtekintése

További jellemzők

  • Egyedülálló önforgó ágrögzítő kampó tartja az ágat biztosan vágás közben, így növelve a stabilitást a tiszta vágásfelületért és a csökkentett vibrációért.
  • Magas sebességű, nagy nyomatékú vágórendszer, mely egy töltéssel akár 80 × 2,5 cm átmérőjű tölgyág átvágására is képes.

Specifikációk

Akkumulátor kapacitás
1.5 Ah

TÁMOGATÁS

2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK