GW3030-QS
3000 W Avartakarító változtatható sebességgel

Termék áttekintés

A valaha volt legerősebb levélfúvónk & és -szívónk. 3000 W teljesítménnyel és akár 418 km/h-ig változó fúvási sebességgel, a lombfúvó még a legkeményebb kerti törmeléket is elfújja. 30%-kal nagyobb szívóerővel*. A leveleket és a törmeléket pillanatok alatt felporszívózza, és az 50 literes gyűjtőzsákba zárja. A nagy ütésállóságú fémaprító 16:1 arányról csökkenti a törmelék mennyiségét – felgyorsítja a komposztálást és megkönnyíti a hulladékkezelést.

További jellemzők

  • Könnyűsúlyú kivitel az optimális kényelemért és irányíthatóságért használat közben.
  • 40%-al gyorsabb fúvássebesség*. 418 km/h fúvássebesség a legkomolyabb kerti takarítási munkálatokhoz. *elődjéhez viszonyítva.
  • Nagyhatású aprító kések a hatékony, 16:1 arányú térfogat csökkentéshez, mely komposztálásra alkalmas anyagot eredményez.
  • Változtatható sebesség állítógomb az irányított munkavégzéshez.

Specifikációk

Másodlagos fogantyú
Igen
A termék súlya
3.7/4.8 Kg
Energiaforrás
Vezetékes
Energia
3000 W

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK