GW3050-QS
3000 W Lombszívó/lombfúvó változtatható sebességű, innovatív avargyűjtő rendszerrel

Termék áttekintés

A valaha volt legerősebb levélfúvónk & és -szívónk. 3000 W teljesítménnyel és akár 418 km/h-ig változó fúvási sebességgel, a lombfúvó még a legkeményebb kerti törmeléket is elfújja. 30%-kal nagyobb szívóerővel*. A leveleket és a törmeléket pillanatok alatt felporszívózza, és az 50 literes gyűjtőzsákba zárja. A nagy ütésállóságú fémaprító 16:1 arányról csökkenti a törmelék mennyiségét – felgyorsítja a komposztálást és megkönnyíti a hulladékkezelést. A csomagban egy levélgyűjtő rendszer is található, ami azt jelenti, hogy a lombfúvó porszívót közvetlenül a kerti kukához is csatlakoztathatja, így időt és erőfeszítést takaríthat meg.

További jellemzők

  • *elődjéhez viszonyítva
  • Avargyűjtő rendszerrel a gyűjtőzsák ürítését megspórolva: nincs plusz súly, nincs rendetlenség, időt takarít meg – csatlakoztassa az avartakarítóját közvetlenül a kertihulladék-gyűjtő edényhez.
  • Változtatható sebesség állítógomb az irányított munkavégzéshez.
  • Állítható fogantyú pozícionálás, puha hordozópánt, könnyűsúlyú kivitel a használat közbeni optimális kényelemért és irányíthatóságért.
  • Új tartósabb fém aprítóventillátor növeli a levegőáramot és magasabb aprítási kapacitás érhető el vele, miközben a zajszint alacsonyabb.
  • Nagyhatású aprító kések a hatékony, 16:1 arányú térfogat csökkentéshez, mely komposztálásra alkalmas anyagot eredményez.
  • 50 l gyűjtőkapacitású gyűjtőzsák 40%-al nagyobb*, így a zsák ürítési gyakorisága minimalizálódik.

Specifikációk

A termék súlya
3.7/4.9 Kg
Energia
3000 W

TÁMOGATÁS

GARANCIA

  • 2 év garancia

Biztosak vagyunk termékeink minőségében, és a megadott garancián belül díjmentesen kijavítjuk a hibás anyag- vagy gyártási hibákat.

Tudjon meg többet

Szerviz

Széleskörű intézkedéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden termékünk a legmagasabb szabványok szerint készüljön, és megfeleljen az összes vonatkozó iparági előírásnak.

KÉZIKÖNYVEK