Vegyen nagyobb erőt a kezeibe

Minden a telejsítményről szól

Kefe nélküli motortechnológiánk biztosítja azt az extra teljesítményt, nyomatékot és üzemidőt, ami minden projekt megvalósításához szükséges. A nagyobb erőre és teljesítményre fejlesztett technológiával az eszköz még a legnehezebb feladatokkal is könnyedén megbirkózik.

Kefe nélküli motortechnológia

Kefe nélküli motortechnológiánk érintés nélküli elektronikus vezérlővel rendelkezik, ami csökkenti a súrlódást, 50%-kal emeli a teljesítményt, 25%-kal hosszabbítja meg az üzemidőt és a szerszám élettartamát is növeli. Mindezt egy kisebb, könnyű motorból, amely egyenletes és gyors teljesítményt nyújt.

Nincs túl nagy feladat

A kefe nélküli sorozat 52 Nm forgatónyomatékot és akár 1650-es fordulatszámot kínál, hogy mindig meglegyen a szükséges erő a munkavégzéséhez, bármilyen nagy vagy ambiciózus is legyen a projekt.

Végezze könnyen a munkát még a néhéz anyagokkal is

A nagy teljesítményű kalapács üzemmód 28 000 ütés/perc sebességgel, könnyedén átmegy falazaton, betonon és téglán, megkönnyítve mind a mindennapi feladatokat mind a nagyobb volumenű barkácsprojekteket.

Mesteri irányítás

Pontosan irányíthatja a fúrást és csavarozást a 24 állású tengelykapcsolóval és a 2 fokozatú állítható sebességgel. A beállításokat projektjének megfelelően könnyen kezelheti, hogy a fúrás és a csavarozás mindig tökéletes legyen.

Kompakt és könnyű

Fúrjon fáradozás nélkül még a nehezen elérhető helyeken is! A kompakt motorkialakításnak és a könnyű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően kefe nélküli fúróink könnyen használhatók még a legszűkebb és magas helyeken is.

Hozza össze a családot

Kefe nélküli fúróink 18 V-os lítium-ion akkumulátorral működnek – kompatibilisek
a termékcsalád több mint harminc különféle elektromos és kerti szerszámával,
így mindent ugyanazzal a könnyen használható készlettel áram alatt tarthat.
Egy rendszer, végtelen lehetőség.

A wooden plank being cut using the BLACK+DECKER® 18V Cordless Pendulum Jigsaw.